Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Παναγιώτης Μπάρκας: Ο Μπερίσα των αλβανών έπεσε, των ελλήνων παραμένει!Φταίνε μόνο οι άλλοι;!
Το μετεκλογικό κλίμα που δημιουργήθηκε στην Αλβανία ανακούφισε τους πάντες. Ο Έντι Ράμα, στο πρωθυπουργικό διάγγελμά του, πρωτοστάτησε στην καλλιέργεια κλίματος ανοχής, αντί αντιπαράθεσης, δημοκρατίας, αντί αυταρχισμού.  Οι θέσεις του ανάγκασαν και βοήθησαν τον Μπερίσια να κάνει την ιστορική υπέρβαση. Να παραιτηθεί από τα κομματικά αξιώματα.
Ο κακός Μπερίσια έφυγε. Η Αλβανία προσπαθεί να αποτινάξει τον εφιάλτη της κακής σκιάς του.
Με πολύ πίκρα διαπιστώνουμε ότι ο Μπερισισμός, μένει ισχυρός, εξαγριωμένος, επιθετικός και αντεκδικητικός μόνο στη νοοτροπία της ηγεσίας  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΚΕΑΔ. Με ύπουλη ταχτική, με εμπαιγμούς και ραδιουργίες, ετοιμάζει το έδαφος «προλείανσης» υπέρ του στόχου να επιβληθούν για μια ακόμη φορά επί των εθνικών συμφερόντων της ε.ε.μ. Το όλο σκηνικό  θυμίζει την παροιμία «εκεί που μας χρωστούσανε μα πήραν και το βόδι»
Πιστεύαμε ότι μετά από τον αποτροπιασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ στις εκλογές, θα υπήρχαν θετικές αντιδράσεις στο πνεύμα που χάραξαν οι μεγάλοι στην Αλβανία. Δυστυχώς, δεν δείχνουν ίχνος αντίδρασης ότι έλαβαν τα μηνύματα καταπέλτης του Έλληνα ψηφοφόρου. Απεναντίας άναψαν όλες τις μηχανές να κρατήσουν με νύχια και δόντια τα «πρωτεία» τους στο σβέρκο του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, αναζητώντας οπουδήποτε αλλού τις ευθύνες, εκτός από το τομάρι τους. Το πράττουν μέσα στον πανικό και είναι περισσότερο επικίνδυνοι. Από παντού βλέπουν «εχτρούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς». Μάλιστα στο ΥΠΕΞ. Δείχνει το μέγεθος των εθνικών ευθυνών τους, για τις οποίες δεν θα βρουν που να κρυφτούν.
Άγριος αγώνας για να πείσει ότι είναι οι αναντικατάστατοι «εκπρόσωποι» του ελληνισμού της Αλβανίας. Στα ραπόρτα τους δεν αναφέρονται στην πανωλεθρία στις εκλογές. Το ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ ψήφισαν ένας στους τέσσερις Έλληνες που μετείχαν στην ψηφοφορία. Μαζί με τις ψήφους που έπεσαν στις κάλπες μαζικά στα αλβανοχώρια της ορεινής Λαμπουριάς, (για να εκλεγεί ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ), πήρε μόλις 13 χιλιάδες ψήφους σε όλη την Αλβανία. Είναι το μικρότερο εκλογικό αποτέλεσμα από την ίδρυσή του. Για τέταρτη κατά σειρά θητεία παίρνει καθηλωτικό εκλογικό αποτέλεσμα. Κάθε φορά και πιο αρνητικό, εφόσον κάθε φορά λιγότερο εκπροσωπεί τα συμφέροντα της ε.ε.μ και κάθε φορά περισσότερο τα προσωπικά συμφέροντα της ηγετικής ομάδας που στενεύει. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να σεβαστούν τη λαϊκή εντολή;!!
Για να στεριώσει τον ισχυρισμό της η ηγεσία συγκρίνει το δικό της εκλογικό αποτέλεσμα με εκείνο του νεοσύστατου ΜΕΓΑ. Όντως, το ΜΕΓΑ δεν πήρε τους αναμενόμενους ψήφους. Κι αυτό είναι ένα κακό μήνυμα, που δείχνει ότι οι Έλληνες έγιναν πολύ δύσπιστοι. Και αυτή είναι καμπάνα που χτυπάει για το ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Εχτροί, για να σκεπάσουν τον Ήλιο με κόσκινο, είναι το εθνικό κέντρο και οι εκπρόσωποί του στην Αλβανία. 
Κατά τα συνωμοτικά σενάριά των ακούραστων «συνεργατών» της ηγεσίας, οι Έλληνες διπλωμάτες και κυρίως εκείνος στο Αργυρόκαστρο, μεθόδευσαν και προετοίμασαν το έδαφος, ώστε οι Έλληνες να καταψηφίσουν το ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ. Κατ΄εκείνους, ο διπλωμάτης Αργυροκάστρου, «προλείανε» το έδαφος «για να εξαγοραστούν» οι ψήφοι των Ελλήνων, ώστε το ΚΕΑΔ να μείνει στην ουρά ακόμα και στη Δρόπολη. Το «λάθος» των διπλωματών έγκειται στο ότι τόλμησαν να πουν την αλήθεια. Τόλμησαν να προειδοποιήσουν ότι η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ–ΚΕΑΔ δεν χαίρει της εμπιστοσύνης των Ελλήνων και θα σωριαστεί. Να πουν την αλήθεια ότι, οι Έλληνες της Αλβανίας, εβρισκόμενη απέναντι από τη μακρόχρονη ακαμψία μέχρι σκλήρυνση της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ για δημοκρατικές αλλαγές και ανάληψη πραγματικών εθνικών ευθυνών, επέλεξαν άλλους τρόπους εκπροσώπησης, οι οποίοι, επισήμαναν, πρέπει να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά σε όφελος του Ελληνισμού. (!!!)
(Τώρα υπάρχει κίνδυνος να την πληρώσουν. Απόδειξη η εμπειρία του προξένου στην Κορυτσά. Από ανθρώπους του μηχανισμού «της ηγεσίας», γράφτηκαν χίλιες σελίδες ανώνυμες επιστολές, με κατηγορητήριο ότι «δεν συμπαραστέκονταν» στην ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν ήθελε Έλληνες στην Κορυτσά.) 
«Εχθροί» είναι τα αλβανικά κόμματα, επειδή οι Έλληνες ψηφοφόροι ψηφίζουν Έλληνες εκπροσώπους σ’ αυτά. Με το «επιχείρημα» αυτό επιδιώκονται τρία-τέσσερα τρυγόνια με ένα σμπάρο. Είναι όμως προσπάθεια, που κανείς δεν πείθεται ότι είναι ο γιαλός στραβός. Ο Μπερίσια, κατά την ανώνυμη ηγεσία είναι κακός «δια της σκανδαλώδους Απογραφής» Η ηγεσία νιώθει καρφί στο σαμάρι την ιστορική γκάφα στην απογραφή και τα φορτώνει σε άλλους. (Η ίδια ξέχασε ότι πήρε λεφτά να κάνει δική της απογραφή και …) Κατηγορεί τον Μέτα και το Ράμα για «ανθελληνικό προφίλ» και λησμονεί ότι είναι οι πλέον κυβερνητικοί εταίροι της. (Η επίθεση του είδους επιβεβαιώνει την υποτιθέμενη απάντηση Ράμα ότι σε έβγαλα από το πουθενά βουλευτή, άρα ξέχνα τα υπουργεία).
Η εχθρότητα αυτή με αναφορά το Αργυρόκαστρο είναι ένα ακόμη τρυγόνι. Η περίπτωση Πούλη, φόβισε το Ντούλε, ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί την εκλογή ενός νέου, επειδή μπορεί αύριο να τον βάλει στο περιθώριο. Από την άλλη, ο Ντούλες, για να εξασφαλίσει στήριξη από Μέτα και Ράμα στην Αυλώνα, προσανατόλισε τους ψήφους, που ελέγχει στο Αργυρόκαστρο, πότε προς Μέτα και πότε προς Ράμα….!!! 
Κανείς δεν διαφωνεί ότι εξαγοράστηκαν ψήφοι και μεταξύ των Ελλήνων. Είναι όμως ένας τρόπος αντίδρασης στη συμπεριφορά της «ηγεσίας».  Όλα αυτά τα χρόνια έκανε λαθρεμπόριο τους ψήφους των Ελλήνων για προσωπικά της συμφέροντα! Τώρα οι Έλληνες αποφάσισαν να γίνουν «αφέντες» της ψήφους τους. Να την πουλήσουν οι ίδιοι…. Τι χειρότερο κακό θα μπορούσε να συνέβαινε…!
Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ, εντόπισε στην ουδετερότητα του ΥΠΕΞ, το «εχθρικό» εθνικό κέντρο. Στην ουσία αποκάλυψε ότι όλο το αντεθνικό της  έργο σε βάρος της ε.ε.μ, οικειοθελώς ή μη, είχε αρωγό το εθνικό κέντρο. Κατά τον ίδιο το Ντούλε, χωρίς την στήριξη αυτή, η ήττα του, όχι του Ελληνισμού, είναι βέβαιοι.. Ευτυχώς το ΥΠΕΞ, έστω και αργά κατάλαβε ότι η ταύτιση των εθνικών συμφερόντων της ε.ε.μ με τη συγκεκριμένη ηγεσία είναι η καταστροφή ενός ακόμα εθνικού θέματος.
«Η ηγεσία» μέρος εσωκομματικών παιχνιδιών στην Ελλάδα.
Η ηγεσία του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε ακόμα ότι είναι προϊόν της εσωκομματικής αντιπαλότητας, όχι μόνο μεταξύ των ελληνικών κομμάτων, αλλά και του ίδιου του κυβερνόντος κόμματος της Νέα Δημοκρατίας. Υψηλόβαθμο στέλεχος της, τοποθετήθηκε δημοσίως θεωρώντας διασπαστική κάθε κίνηση που επιδιώκει τη βελτίωση του επιπέδου εκπροσώπησης της ε.ε. μειονότητας. Θεωρεί λογική την αυταρχική, διασπαστική και αντιδημοκρατική ηγεσία του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θεωρεί ότι η αύξηση της εκλογικής ισχύς των τσάμιδων είναι προϊόν της συμμετοχής στον ίδιο συνασπισμό και του ΜΕΓΑ (!!) λησμονώντας ότι η πολιτική ισχύ των τσάμιδων ανέβηκε λόγω του ανθελληνικού κλίματος, που πυροδότησε ο Ντούλε μέσω της άτοπης και παράλογης αντιπαράθεσης μαζί τους. Λησμονεί ακόμα ότι το ΜΕΓΑ βρέθηκαι σε εκείνο το στρατόπεδο αφού απέρριψε τη συνεργασία μαζί του ο Ντούλες και αφού ο ίδιος ο Ντούλες έβαλε βέτο στο Ράμα για να περιλάβει και το ΜΕΓΑ στην ίδια συμμαχία.
Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πλέον ο φράχτης που εμποδίζει το ποτάμι των Ελλήνων να βαδίσει στη φυσική του κοίτη. Εκεί που ο Ελληνισμός πάει να τον πάρει σβάρνα, ο φράχτης αντιστέκεται με αποτέλεσμα το νερό να πηγαίνει σε άλλα χωράφια. 

Παναγιώτης Μπάρκας
Αργυρόκαστρο  03.07.2013.Σχόλιο "Βορειοηπειρώτη":
«Το φταίνε μόνο οι άλλοι», είναι ένα ερώτημα που δεν έχει αποδέκτες μόνο την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ. Ας κάνουμε πρώτα αυτήν την ερώτηση ο καθένας στον εαυτό μας!

15 comments:

Ανώνυμος είπε...

Panagiotis Barkas mas eixis kourasi me tis ilithiotites sou.Ftani pjia.Psifises Ksera pigeni spiti sou.Dhen eixis dhikioma katholou na paris thesis kai na skoliese me ta borioipirotika.Ajt ............

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΚΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΏΝ

Ανώνυμος είπε...

kalos ta pedia
tora ligo ligo kapoii prospathoun na ksan girisoun sta palia limeria.

Ανώνυμος είπε...

MO XHANI TOU DULE,4.15. MI TON DHJAVAZEIS TO BARKAS EFOSON JA SENA LEEI ILITHIOTITES. PISTEVO OTI ESI DHEN TON DHJAVAZEIS KATHOLOU, DHJOTI KAI O PIO AMYALLOS STIN OMONOIA LEEI JA KATSE KALA, TO KALLAMI POU KAVALISAME DHEN EHEI EKSAFANISTEI... TI KANOUME HORIS KALLAMI....
EGO SE KSERO. MOLIS TO ONOMA BARKA ESEI PIROVOLEIS ME TA IDHJA EPESQINDA LOGIA

Ανώνυμος είπε...

Τ'ειχες Γιαννη μου, τ'ειχα παντα!

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Παναγιώτης και ο κύριος Betrisha είναι ξανθοί. Ο κύριος Παναγιώτης και ο κύριος Berisha άρχισαν τη σταδιοδρομία τους τη βουλευτική από το 1991. Άφησε 'ήσυχο κύριο Παναγιώτη τον ευφυέστατο μελαχρινό της Γοραντζής.

Ανώνυμος είπε...

Εγω σαν μελος της Χρυσης Αυγης και σαν ψηφοφορος της μπορω να εκφερω αποψη για ποιον θελω για αρχηγο του συριζα?Ο Βενιζελος μπορει να εχει αποψη για τον αρχηγο της ΝΔ?Πιστευω πως ΟΧΙ!
Αρα ο Μπαρκας σαν πολεμιος του ελληνισμου και συμμαχος των αλβανικων κομματων ολα αυτα τα χρονια πως μπορει να εχει αποψη για τον αρχηγο του ελληνικου κομματος που μας εκπροσωπει στην αλβανικη βουλη?

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχος για άλλη μία φορά ο Μπάρκας

Ανώνυμος είπε...

Αν εσύ 4:10 είσαι μέλος της ΧΑ και πιστεύεις ότι το κόμμα που μας εκπροσωπεί στην αλβανική βουλή είναι το ΚΕΑΔ τότε εγώ πρέπει να είμαι ο Μιχαλολιάκος και να θεωρώ τον Τσίπρα μεγάλο πατριώτη!

Ανώνυμος είπε...

11.09πμ ημουν μελος της χρυσης αυγης και μαλλιστα πολυ ενεργο οταν ολοι αυτοι οι εθνοπατερες που δηλωνουν σημερα χρυσαυγιτες μας θεωρουσαν περιθωριακους..εγιναν χρυσαυγιτες γιατι αυτο επιβαλλει η μοδα και εμεις ξενερωσαμε που δεν ημαστε πλεον περιθωριακοι! Γιατι αυτο ειναι στην Ελλαδα του Τσιπρα και του Παπανδρεου ο εθνικιστης! Γιατι ονειρευομασταν να γινουμε Περιανδροι και οχι πολιτικαντηδες!
Και για ολους εμας τους εθνικιστες (οχι νεοναζι αλλα Ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι) η Βορειος Ηπειρος πρεπει να εχει μια φωνη ελληνικη και αυτη ειναι η ΟΜΟΝΟΙΑ! Οι στρατιωτες δεν περνουμε αποφασεις,απλα το οπλο και πολεμαμε! Δεν ασκουμε πολιτικη,απλα σκοτωνουμε τον εχθρο και ποτε συμπατριωτη μας και ας εχει διαφορετικα ιδεολογικα και πολιτικα κριτηρια! Για τους στρατιωτες λοιπον το mega,ο Μπαρκας και καθε λαμογιο-προδοτης που χωριζει τον ελληνισμο σε κομματια ειναι ανθελληνας η αν θελεις κοιταει το προσωπικο του συμφερον και την πολιτικη του αναδειξη!

Ανώνυμος είπε...

2.44 Διάβασε λίγο τις προκηρύξεις της Χρυσηίς Αυγής τι λέει για την ΟΜΟΝΟΙΑ... και τη συμπεριφορά της προς τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Στον εκλογικό αριθμό 6 πρόσθεσε και άλλα δύο και έβγαλε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον ελληνισμό είναι το 666.
Εσύ σίγουρα θα είσαι "Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος", απ΄αυτούς της Μητρόπολης Αργυροκάστρου. Στη Χρυσή Αυγή δε θα σε δέχονταν ούτε μια μέρα. Και ως υποστηρικτής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάλαβα ότι δεν πρόλαβες να βάλεις καμιά λαμαρίνα από πίσω ... τώρα είναι αργά. Συνήθισες ρε αδερφέ συνήθισες και φαίνεται νιώθεις πολύ καλά!

Ανώνυμος είπε...

11.09 pm min mas grafis pos ise hrisavjitis. komuni ise qe pisto skili sta albanika komunia.
Mavridhis

Ανώνυμος είπε...

Αν εσυ θεωρεις πως αυτη η χρυση αυγη εκπροσωπει πλεον τους εθνικιστες τοτε καλα σου ειπα χρυσαυγιτη της μοδας!
Εμενα δεν με ενδιαφερει η ΟΜΟΝΟΙΑ η το mega.. αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ημαστε μια γροθια, φωτια και τσεκουρι στα προσκυνημενα σκυλια και οποιος δεν ειναι συμμαχος στη γροθια ειναι εχθρος και πρεπει να καει στην πυρρα ειδικα αυτοι που υπηρετουν τους αλβανους!
Δεν με ενδιαφερει οπως καταλαβες τι λεει πλεον αυτη η χρυση αυγη, ειδικα οταν λεγεται απο ατομα που μεχρι πριν λιγο καιρο μας θεωρουσαν αλβανους και δεν εχουν ακομα και σημερα ιδεα που πεφτει ο Βουρκος, η Χειμαρρα, η Δεροπολη η το Πογωνι! Δεν με ενδιαφερει η αποψη αυτων που φωναζαν σε αγωνα της εθνικης στον Νινη "Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε αλβανε αλβανε"! Εγω ανοικω στην ομαδα Περιανδρος και δεν θα γινω ποτε σκυλακι πολιτικαντηδων! Ειμαι ανενταχτος και ας χαλαω τα πολιτικα σχεδια της ηγεσιας!

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε 2.44. και 11.18 "Περίανδρε" της πιάτσας. Μόλις άκουσες πώς σκέφτεται η σημερινή Χρυσή Αυγή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μετακίνησες την άποψη από την ΟΜΟΝΟΙΑ "στη γροθιά" (!!!).
"Περίανδρε", η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφερε τη διάσπαση, αυτή είναι το πρώτο κοπρόσκυλο των Αλβανών και μετά οι άλλοι. Αυτή είναι το σκουλήκι στη γροθιά. Βγες λοιπόν και χτύπα τη γροθιά σ΄αυτό το μαχαίρι. Μη φοβάσε. Των περίανδρω το αίμα είναι υπέρ πατρίδος και δεν τελειώνει ποτέ. Διαφορετικά είσαι ο Περίδρομος της ηγεσίας αυτής και όχι Περίανδρος

Ανώνυμος είπε...

pesate oloi na ton katasparaksete ton kaimeno ton "Periandro"..
o typos eite exei 20 xronia na patisei Patrida,eite lamogio tis klikas einai...pantws xrysavgitis me tipota...egw lew na ton afisoume twra,arketa asxolithikame oloi..
A ki esy karagkiozi "xrysavgiti "tis symforas mi prokaleis allo,kalytera eksafanisou...i arxise na to paizeis koumouni, i poustis ,i oikologos,eite oti theleis allo,oxi patriwtis...de sou paei!!!
xaxaxaxaxax!!!

Δημοσίευση σχολίου