Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Στο πάρα πέντε ακυρώθηκε η συμφωνία των Ερυθρόμορφων με τους Σοσιαλιστές



Μέχρι σήμερα το απόγευμα στις 18.00 που έκλειναν οι προεκλογικές συμμαχίες για τις εκλογές στην Αλβανία, οι διαπραγματεύσεις του Σοσιαλιστικού Κόμματος με τους εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας απέβησαν άκαρπες καθώς οι απαιτήσεις των δεύτερων για πέντε βουλευτές θεωρήθηκαν υπερβολικές από την αξιωματική αντιπολίτευση. Οι σοσιαλιστές δεν δεσμεύονταν από το ΚΕΑΔ για τη συμμαχία μαζί τους όπως διαδίδει το περιβάλον του κ. Ντούλε και η συμφωνία ναυάγησε καθαρά λόγω παζαριού.
Μάλιστα μία ώρα πριν την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου διαδόθηκε ότι συμφώνησαν σε όλα αλλά  του Σπαχίου δεν του αρκούσε μόνο η συνεργασία με το ΣΚ και εφόσον δεν του δόθηκε κάτι παραπάνω έκανε «ηρωική έξοδο» δικαιολογώντας το ναυάγιο στην παρουσία της συμμαχίας του ελληνικού κόμματος ΚΕΑΔ.

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Oxi file borioipirotis dhen navagise logo pazariou i simaxia AKZ me PS.To AKZ einai dhimiurgima tou Berisha opos kai to MEGA.Pesta ligo epitelous opos einai ta gegonota.

Ανώνυμος είπε...

Παντως ο μεγας Ντουλες ειναι αντρας που τηρει το λογο του. Ειπε δεν παω σε συμμαχια που θα ειναι PDIU, AK και ΜΕΓΚΑ και το τηρησε.
Αυτος ειναι ηγετης!

Ανώνυμος είπε...

Ναι τον κράτησε το λόγο του ο Ντούλε.
Και ο Σπαχίου μας έπεισε ότι δεν πάει στη συμμαχία Ράμα γιατί είναι μέσα το "ελληνικό ΚΕΑΔ". Έτσι είναι!
Το ότι η συμμαχία Ντούλε - Ράμα ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και ο Σπαχίου είπε το "ηρωικό όχι" στο Ράμα μετά από 2 μέρες είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια.
Καλά για πόσο βλάκες περνάτε το κόσμο εσείς του ΚΕΑΔ;;;;

Ανώνυμος είπε...

12-14...
esy i borioipirwtis tou kanape eisai, i asxetos, i glyftis tou DULE
Ki ayto to lew gia to""To AKZ einai dhimiurgima tou Berisha "",pou mas plasareis edw...
To AKZ opws to les, einai dimiourgima tou Rama se synergasia me ton Erdogan,kai o prwtos oros gis symaxia me to PS itan na valoun to Berisha fylaki !!! H prwti tous "epityxia"( twn triwn aytwn filwn tou ellinismou, Erdogan Spahiou Rama, itan na akyrwsoun ti symfwnia gia to AOZ,me ameso ofelos tis Tourkias. Twra me tin prosthiki DULE stin en logw parea tha exoume paromoies kai megalyteres epityxies!!! )emena sta @@@@@ ean tha mpei mesa o Berisha i oxi ,sta @@@@ telos pantwn gia ton kathe alvano genika,alla esy tis paparies aytes na tis les sti syndiaskepsi tou PBDNJ !!!

Ανώνυμος είπε...

Παμπόνηρος τσάμης ο Ντούλες. Βιάστηκε αυτή τη φορά να την βάλει την υπογραφή. Συνήθως την έβαζε τελευταίος. Αυτή τη φορά όμως, γνωρίζοντας ότι το τσάμικο κίνημα θα του χάλανε τη σούπα, τα βρήκε με το Ράμα ώστε αυτός να υπογράψει πριν υπογράψουν οι τσάμηδες ώστε να λέει ότι "Τι νά κάνουμε τώρα, όταν εγώ σας υπέγραψα (σας γ.....) οι τσάμηδες δεν ήταν εκεί, πώς να πάρω την υπογραφή πίσω!!! Μα τόσα χρόνια στην πολιτική δεν έχει διδαχθεί να προσέχει πού βάζει την υπογραφή του και την ψ... του;!!!

Ανώνυμος είπε...

12 14 τι πινεις και δεν μας δινεις , το ακζ κατευενει στις εκλογες με εντιμπερισικα συνθηματα !!!

Ανώνυμος είπε...

5.06,tora pou olla vikan stin fora,emathes tin alithia gia to AKZ kai to MEGA?

Δημοσίευση σχολίου