Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

O πιο αφομοιώσιμος λαός είναι ο αλβανικόςΣυγκλονισμένος ο Μπερίσα από τον αριθμό των αλβανών που άλλαξαν υπηκοότητα! 
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, είπε ότι όλοι οι Αλβανοί πρέπει να κατέχουν Αλβανικό διαβατήριο.

Αυτό περιλαμβάνει και τους πολίτες που έχουν διαβατήρια στις χώρες υποδοχής τους.
Δήλωσε, μάλιστα, συγκλονισμένος από τον αριθμό των Αλβανών που επίσημα έχουν χάσει την υπηκοότητά τους.


«Είμαι σοκαρισμένος από τον αριθμό των πολιτών που έχουν χάσει επίσημα την αλβανική υπηκοότητα. Είναι ένα σημαντικό ζήτημα που οι Αλβανοί με την ισχύουσα νομοθεσία έχουν χάσει την υπηκοότητά τους. Πρέπει να πάρουμε σύντομα απόφαση, όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να δώσουμε σε όλους τους Αλβανούς το δικαίωμα απόκτησης της αλβανικής υπηκοότητας στις χώρες Σένγκεν», δήλωσε ο Μπερίσα.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας τόνισε ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε πιο κοντά τους Αλβανούς και να τους προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες έξω από τη χώρα», σημειώνει το δημοσίευμα.

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΟΚΑΔΕΣ ΜΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΕΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑ/ΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. $$$

VVVVV είπε...

ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ EKEI ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ....ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΤΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

hpeiros είπε...

Oxi file m malon i pedia s einai elipis kai kataskevasmini.... afto den tima katholoy toys alvanoys kai toys ellines poy pethanan plai plai enantia ton othomanon kai ton person paliotera.... vevea mpori esy na min eisai ellinas oute kan alvanos alla sporis islam...na to psaksis file m

Δημοσίευση σχολίου