Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Δηλώσεις στο Ράδιο Άστυ του Λεωνίδα Παππά για την έκρηξη στη Χειμάρρα


Σε συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της «Ομόνοιας» Λεωνίδα Παππά
στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΣΤΥ «ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR»,
με τους Σπύρο Ιωάννου και Αθηνά Κρεμμύδα, την Παρασκευή 28 Μαϊου 2010,
με αφορμή τις πληροφορίες για τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε:

Νομίζω ότι το κουράσατε και σεις λίγο το θέμα. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει τόσο πολύ συζήτηση για το αν ήτανε ή δεν ήτανε. Υπήρχε μια πράξη βίας, έγινε τα μεσάνυχτα μια έκρηξη. Όλοι φυσικά ευχόμαστε να μην ήταν τρομοκρατική επίθεση. Κανένας δεν θέλει τη βία. Αυτό είναι το πρώτο.

Δεύτερον ο Μπολάνος είναι το κόκκινο πανί των εθνικιστών της Αλβανίας. Θυμάστε όταν καίγονταν ελληνικές σημαίες που ήταν γραμμένο επάνω το όνομα του. Τρίτο αν διαβάσετε τα ανώνυμα σχόλια που γράφονται σε κάποια αλβανικά σάιτ για τον κο Μπολάνο, θα καταλάβατε ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Επίσης η απόσταση της έκρηξης ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του. Σαν πολλές συμπτώσεις δεν πέφτουνε μαζί;

Σε ερώτηση της κ, Κρεμύδα, σε περίπτωση που δεν είχαμε να κάνουμε με τρομοκρατική επίθεση αν η Ομόνοια θα το διαψεύσετε άλλη ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας τόνισε: Το δελτίο τύπου ήταν μία ανακοίνωση που πρεσβεύει τις αρχές της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης και δεν κρεμάσαμε, δεν καταδικάσαμε κάποιον. Με αφορμή ένα γεγονός είπαμε τις αρχές που πρεσβεύουμε. Αν δεν έγινε τρομοκρατική επίθεση δεν παύουν να έχουν ευθύνη η Εισαγγελία και οι Αστυνομικές Αρχές της Αυλώνας που προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν τον Μπολάνο. Υπάρχει επίσης ένας συγκεκριμένος εκδοτικός όμιλος στην Αλβανία - ιταλικών συμφερόντων - και αναφέρομαι στην Gazeta Shqiptare, το NEWS 24 και το Balkanweb.com, ο οποίος καθημερινά κάνει πολιτική ανθελληνική προπαγάνδα και σημαία σε αυτόν τον αγώνα έχουν το Μπολάνο.

7 comments:

Ομόνοια είπε...

τι μας λες ρε Λεωνίδα! Μιλήστε επιτελούς καθαρά! Βαλανε εκρηκτική ύλη στο σπίτι του Μπολάνου. Αυτή είναι η αλήθεια. Επίσης είναι και ο μοναδικός που δεν πουλαει την γη μας! Όλοι οι άλλοι έπαρχοι ήταν και είναι αλήτες. Επισης ολοι σας που δεν μιλάτε τοσα χρόνια. Γιατί δεν ανοίγετε την Ομόνοια σε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν; Γιατί δεν κάνετε αγωγές εναντίον των Μ.Μ.Ε που δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού και αρρωστημένου εθνικισμού εναντίων των Ελλήνων; Ως ηγεσία της Ομόνοιας είστε πολύ μικροί και ανεπαρκής για να αντιληφθείτε κάποια πράγματα.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δε συμφωνώ φίλε/η μου ότι μόνο ο Μπολάνος αξίζει και ότι όλοι οι άλλοι είναι αλήτες. Κάνετε υποδείξεις στους άλλους τι πρέπει να κάνουν, εσείς τι κάνετε;
Να βάλετε εσείς υποψηφιότητα στην Επαρχία σας και να βγείτε για να μην βγαίνουν οι αλήτες.

Ομόνοια είπε...

Δεν είναι απλά και μόνο αλήτες, είναι και ηλίθιοι, ανεπαρκής και έχουν έλλειψη εθνικής συνείδησης. Ποιος απ’ αυτούς μπορεί να μας υπερασπιστεί; Μήπως ο Ορφέας Μπέτσης που έχει παντρευτεί τσάμισσα και τα παιδιά του είναι μισό τσάμιδες , η μήπως ο Ηρώδης Νταλιάνης ανήκει στην ίδια κατηγορία; Μήπως ο Σπύρος Πέτσης που επί Ενβέρ Χότζα ήταν εισαγγελέας και έβαζε τους βορειοηπειρώτες φυλακή; Η μήπως ο Θωμάς Μήτσος που είναι απλά ένας βλάξ; Η μήπως θα μας υπερασπιστεί ο Ξενοφών Καμπέρης που ήταν υποψήφιος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αργυροκάστρου και το επάγγελμα του είναι νεκροθάφτης; Μήπως ο Αναστάσης Ντούρος είναι καλύτερος, η μήπως ο πρώην Πρόεδρος της Ομόνοιας Γιάννης Γιάννης ένας γελοίος που ενώ ήταν Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας πήγαινε από την Γράψη στο παζάρι του Αργυροκάστρου και πουλούσε γάλα από τις αγελάδες που είχε σπίτι του. Μπορώ να μιλήσω 10 ώρες για ολη την ηγεσία μας, για την ανεπάρκεια τους, για την μειωμένη εθνική τους συνείδηση και τις ολέθριες επιπτώσεις που είχε ο τόπος μας απ'την παρουσία τους στην ηγεσία της πολιτικής μας οργάνωσης.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ φίλε!
1)Θα ήθελα να σου πω να αλλάξεις το ψευδώνυμο που γράφεις, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Εάν ξαναγράψεις ως «Ομόνοια» θα με αναγκάσεις να σου σβήσω το σχόλιο.
2)Όταν γίνεσαι μηδενιστής χάνεις και κάποιο δίκιο που μπορεί να έχεις. Όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουν κάποιες αξίες, ψηφίστηκαν από κάποιους για να μας εκπροσωπούν.
3)Όλοι αυτοί που λες έβγαλαν πρόεδρο το Μπολάνο που από ότι βλέπω τον υπερασπίζεσαι. Αυτός είναι πρόεδρος της Ομόνοιας άρα έχει και αυτός ευθύνες.
4)Εάν ο Γιάννη Γιάννης κρατάει γελάδια για να βγάλει τα προς ρο ζην, εγώ δεν το θεωρώ κακό, μάλιστα μου είναι ποιο συμπαθής
5)Απαράδεκτο να αναφέρεσαι στις συζύγους και στα παιδιά. Την γυναίκα του Ηρώδη δεν την ξέρω, τη γυναίκα του Μπέτση που έτυχε να γνωρίσω είναι πιο πολύ ελληνίδα από πολλές «δικιές» μας.
6)Εγώ φίλε μου πιστεύω ότι πάσχουμε από στρατιώτες και λοχαγούς και όχι από στρατηγούς.

Τήρα= Κοίτα είπε...

Φίλε, πιστεύω ότι έχω υποχρέωση να μιλώ για τον ΤΟΠΟ μου και να λέω την αλήθεια! Η πατρίδα μου, χάθηκε επειδή 30 άτομα ( της Ομόνοιας, ΚΕΑΔ, του ΜΕΓΑ, πρώην βουλευτές, υπουργοί, έπαρχοι κλπ) με την αδιαφορία τους, την ανεπάρκεια τους και το χαμηλό τους επίπεδο κατέστρεψαν την κοινωνική συνοχή των Βορειοηπειρωτών και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Τώρα αν εσύ θες να γίνεις δικηγόρος αυτών που μας έφτασαν ως εδώ, είναι δικαίωμα σου αλλά σε ενημερώνω ότι κάνεις λάθος!
Και κάτι που δεν είναι άσχετο: Αυτοί που έχουν ΤΣΑΜΙΔΕΣ παιδιά και όταν έχουν τον Muharem και την Fahrije πεθερικά και τους Xhelal, Selim, Qemal, Bajram, και Gafur κουνιάδους ή μπατζανάκηδες δεν μπορούν να γίνουν υπερασπιστές της πατρίδας μου!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Τήρα= Κοίτα είπε,έχει δίκιο ετσι εχει η κατάσταση στον τόπο μας επείδη αυτά τα 30 άτομα είναι πιόνια της εκάστοτε Αλβανικής κυβέρνησης γι΄αυτό σήμερα είμαστε σε οριακό σημείο σαν κοινοτητα.δεν ξέρω πως άλλα πρέπει να βρούμε τρόπους να μπουν στο περιθόριο τα άτομα αυτά.
Υ.Γ πολύ καλή δουλειά Βορειοηπειρωτη

κόλιας είπε...

Τήρα=Κοίτα μας δουλεύεις;
Το θέμα κουκουλώθηκε κανονικά απο τους ίδιους που το βγάλανε στη φόρα και συ μιλάς ακόμα για βόμβα στο σπίτι του Μπολάνου;
Στα υπόλοιπα συμφωνώ σχετικά με τα μέλη της Ομόνοιας, αλλά ξέχασες τα δυο μεγάλα καθίκια: Ντούλε και Ξέρρα.

Δημοσίευση σχολίου