Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στα Τίρανα γίνεται της …. Φοινίκης


Η τελευταία από τις 485 κάλπες του Δήμου Τιράνων καταμετράται αυτή τη στιγμή και ο αιώνιος Δήμαρχος Τιράνων και πρόεδρους του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας πρέπει να καλύψει μια διαφορά 57 ψήφων. Στο Δήμο Τιράνων ψήφισαν περίπου 270.000. Η διαδικασία καταμέτρησης γίνεται υπό το βλέμμα του πρέσβη των Η.Π.Α, της Ευρωπαικής Ένωσης και πολλών άλλων ξένων παρατηρητών.
Η τελική διαφορά δεν αποκλείεται να είναι μικρότερη από δέκα ψήφους!!! Σε λίγο το τελικό αποτέλεσμα   

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος και αν χασει εγω θα βαλω το σκυλο μου να κλαψει,ενω γι'αυτον που θα κερδισει θα βαλω το γομαρι μου να γκαριξει.

Ανώνυμος είπε...

To zeri i dropullit ανακήνωσε πανυγηρικά ότι νικητής είναι ο σύντροφος Rama με δέκα ψήφους διαφορά. Αυτή τη στιγμή θα πίνουν σαμπάνιες εκεί μέσα για την ολοκληρωτική νίκη της αριστεράς σε βορά και νότο.

Ανώνυμος είπε...

εσένα ρε μεγάλε δεξιέ σου καίγεται μεγάλο καρφί για το εάν κέρδισε ο ένας ή ο άλλος? νοιώθεις πολύ περήφανος που στηρίζεις στην Αλβανία δεξιό κόμμα? Σαν να ψηφίζει Αλβανός Καρατζαφέρη είναι. Έλεος. Υπάρχει κανα σύριζα στην Αλβανία? αυτό θα έπρεπε να ψηφίζουμε όλοι. Τις δεξιοφροσύνες κρατήστε τες για την Ελλάδα και τις δημοκρατικές χωρες.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 11:41 γιατι δίνεις άλλη ερμηνεία στα λεγόμενα μου; αυτό καταλαβες; οτι είμαι δεξιός; Έλληνας είμαι. Τις ερωτήσεις σου να τις κάνεις σε αυτούς που πανηγυρίζουν για το νικήτη του Δήμου Τιράνων επειδή είναι της αριστεράς. Σε αυτούς καίγεται καρφί όχι σε μενα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε 11:41 μην μπερδεύεις τη βούρτσα με το μαντολίνο η αριστερά στην Αλβανία έχει τα χέρια βαμμένα με Ελληνικό αίμα και άμα νομίζεις ότι υπάρχει δεξιά στην Βόρειο Ήπειρο κοίτα τα ποσοστά που παίρνει Μπερισα.

Ανώνυμος είπε...

o Rama syntoma ginetai prothipourgos kai o Boreihpeirwtis Evagelos dule ginetai antiproedros tis kivernisis!!
zitw o Evagelos Dules!
sismos sismos duleismos!

Ανώνυμος είπε...

giati den dimosievete ta sxolia

Ανώνυμος είπε...

Ντούλες - Ράμας= Η δύναμη απο το σύμπλεγμα κατωτερότητας. Είναι επικίνδυνοι. Η Βόρειος Ήπειρος δοκίμασε τα δεινά από τον ελλειμματικό Ντούλε. Θα τα δοκιμάσει και η Αλβανία , αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς από τους δύο

Ανώνυμος είπε...

Ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει σήμερα να είναι κάποιος βορειοηπειρώτης με το ps ή με το pd στην Αλβανία? Γιατί ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ρε παιδιά, ο Μπερίσα δεν ήταν αυτός ο γιατρός του Χότζα? το αγαπημενο του παιδί? Δεν ήταν αυτός απου ακυρωσε την συμφωνία με την υφαλλοκρυπίδα? δεν ηταν αυτος επί κυβερνησεως του οποίου σκοτωθηκε ο Αριστοτέλης Γκούμας και βγηκε πόρισμα ότι ήταν ατύχημα? Δεν είναι αυτος που όχι μόνον έχει επιτρέψει τη δημιουργία του κόμματος των τσάμηδων αλλά συνεργάζεται και μαζί τους και τους επιτρέπει να λένε αυτά που λένε? Ο δικός του Υπουργός εξωτερικών δεν ζήτησε την απομάκρυνση του Οικονόμου από την Κορυτσά? Αυτός δεν καθυστερεί την απογραφή? Όχι τίποτε άλλο , αλλά ξαφνικά όλοι οι Μπερισικοί στην Αλβανία μας παρουσιάζονται σαν μεγάλοι πατριώτες και θα αποζουρλαθούμε. Με αυτά που λέω δεν υποστηριζω το PS αλλά μην ακούμε και παραμύθια.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 4:25, Ο Μπερίσα είναι ο ίδιος με τον οποίο στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε συνεργαστει ο δικος μας Ευάγγελος Ντούλες και το ΚΕΑΔ! Αυτή τη φορά φαίνεται δεν τα βρήκαν στη μοιρασια και είπε να πάει με το Σοσιαλιστικό και τον Έντι! Ο Ράμα του δωσε περισσότερα, θυσιάσε και τη Χειμμάρα για να πλουτήσει!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ζήτω τα Ηνωμένα Τίρανα!

Ανώνυμος είπε...

Τι λες μωρε αδερφέ 10.39. Ο Ντουλες πηγε με το Ραμα γιατι τον συμφερε πολιτικά. Μην παραμυθιαζεστε. Και φανταζομαι οτι αν καποια στιγμη τον συμφερει περισσοτερο θα ξαναπαει με το Μπερισα. Αλλα γι αυτο δεν φταιει κανεις, μονο εμεις που το παιζουμε πολυ εξυπνοι και δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ενωθουμε. Όσο για τη Χιμαρα, δες πρώτα το αποτέλεσμα και μετα μιλα. Μια χαρα τον συμφερε το Μπολανο και να εχει 4 υποψηφιους και να κατεβει ανεξαρτητος χωρις καμια συνεργασια. Με βαση αυτους που ψηφισαν το 2007 ο Μπολανος πήρε 300 ψήφους παραπάνω. Το θέμα είναι ότι ψήφισαν σχεδόν 1000 παραπάνω Αλβανοί. Μας έσφαξαν οι Αλβανοι χωρίς να το αντιληφθούμε και εμεις αντι να κοιταμε τι εγινε βριζουμε το Ντουλε. Αυτη ειναι η κατάντια μας και γι αυτο καλα μας κανουν οι Αλβανοι και μας χορευουν στο ταψι. Αλλά πάντως εσυ για να τα βλέπεις όλα λεφτά, μάλλον τα χεις πολύ άχτι. Μην τρελαινεσαι, υπαρχουν και σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη

Ανώνυμος είπε...

skenete me tis epityxies tou vaggeli dule aa kothonia tou kerata
re ton vageli theloume arxigo, ayton theloume ayton kanei kai kanenas allos!! terma!!

Δημοσίευση σχολίου